This entry is not like what the title is all about..dummy semata2..
Dah lama sangat teramat sangat dah xbukak xtulis xpost x segalanya pasal blog ni..but i love to read others..menarik je blog sume orang..
At first niat nak tulis blog ni sebab nak ikut trend sekarang,ramai yang ada blog sendiri..the most read blog goes to haniszalikha punya blog..she writes a lot..everything xada yang specific..then to my friend s3norit4 a.k.a hanis yahya..dia ni pun suka tulis macam2+ayat2 sengal..sorry hanis~hehe..halimatussaadiah pun sengal tahap hanis yahaya jugak..dia ni penjual dancemate utp yang terhebat ketika itu..patut kat UTP dulu selalu banyak kelas diorg sama,kadang2 pegi kelas sama2 bersama2 hidayah awaluddin..hidayah ni macam source update korea n japan punya story..from new drama series to gossip2 yang x sedap didengar oleh artis2 yang berkenaan..hahaha anda layak dapat award source terbaik..hehe..(ntah kenapa tetiba teringat kat mereka bertiga yang disebut di atas)..ada lagi hidayah..hidayah kassim..dia ni nak kata source hebat x la source sehebat hidayah awaluddin tapi dia ni still jadik source terbaik for me sebab perasaan segan sudah bertamu di hati nak pegi jumpa hidayah awaluddin yang ketika itu beroomate dengan hanis yahaya..walopan kediamannya(hidayah kassin itu tadi) berada di block bersebelahan dan berketinggian atas sekali,rajin jugak aku pegi bilik dia dan mengganggugugat dia dan roomatenya ketika itu iaitu hidayah rosli..phewww..sangat terbaik masa di UTP..xperlu search kat internet sebab ada "internet" yang lagi laju yang berada di Block V5-K..

Persoalan : knapa tetiba aku teringat kat diorang ni?
Jawapan : Sebab skarang dah xada source tuk cita2 korea and jepun dah..nak mencari pun harapkan internet kat dalam phone je..bla tgk balik hard disc sume cite yang zaman dahulu kala..dah xada updated dah..T_T


This entry was posted on 11:29 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comments:

    Nor Hanis said...

    tertarik sebab ada nama dayah awal kat topik. tetiba ada nama aku skali. ekeke~

    alaa.. nnt konvo jgn lupa bawa bekalan hardisk. :P

  1. ... on October 5, 2010 at 7:06 AM  
  2. Sachou said...

    ceh..salah eja...zzz

    btw, blog sape ni?hahaha

  3. ... on October 5, 2010 at 7:13 AM  
  4. meen said...

    dayah, ble nk update blog ko tu?
    miss those days 3 org ni r dok dpn2, aku usya slalu. (pengakuan ikhlas). hohoho~
    id0p k0rea!

  5. ... on October 6, 2010 at 12:18 AM